MLM cégek Magyarországon

Amway

Az 1959-ben alapított Amway a világ egyik legnagyobb direkt értékesítéssel foglalkozó vállalata. Magyarországi leányvállalata 1991-ben jött létre, jelenleg több tízezer regisztrált tagja van. A termékek az egészség, a szépség és az otthon területeit fedik le.

Avon
Brokernet
Calivita
Carbon Credit

DXN Ganoderma

 

A DXN egész világra kiterjedő vállalata malajziai központtal rendelkezik, 1993-ban Dato’dr. Lim Siow Jin alapította. A DXN termékeit, amelyek a ganoderma jótékony hatású gombát tartalmazó kávékülönlegességek, a világ 150 országában körülbelül 5 millió ember és környezete fogyasztja.

Energetix

Faberlic

 

A Faberlic franciaországi vállalatot 1997-ben alapították, de a magyarországi mlm rendszerben történő forgalmazás csak 2004-ben indult el. A Faberlic folyamatosan terjeszkedik új piacok felé és építi ki a nemzetközi hálózatát.

Family Business

 

2001-ben megalakult magyar tulajdonban lévő vállalat, amely családbarát termékkínálattal rendelkezik. Ennek, illetve a több mint 300 általuk forgalmazott terméknek köszönhetően egy nemzetközi hálózat jött létre, amelyben Magyarország mellett Szerbia, Szlovákia és Románia is részt vesz.

Farmasi

A Farmasi termékek gyártója az isztambuli székhelyű Tanalize Kosmetic A.S. vállalat, amely több, mint kétezer féle termékkel van jelen a kozmetikai cikkek piacán. Egyre bővülő MLM hálózata Európa több országában is megtalálható.

Flavin7

Flavon max

A Flavon max magas antioxidánstartalmú étrendkiegészítőket forgalmazó vállalat, amely a Flavon max fogyasztói klub tagjainak kínálja termékeit. A cég célja, hogy mindeki számára eljuttassa az egészséges és sikeres élet lehetőségét.

FM Group

Kezdetekben az FM Group 50-féle terméket biztosított vásárlói számára. 2008-ig több, mint 200 termékre bővítette. 2009. februárjában egy új termékdivíziót vezetett be, a FOR HOME környezetbarát termékcsaládot, amiben kiemelt hatékonyságú otthonápolási, és egyéb tisztítószerek találhatóak. 2010. januárjában forgalomba hozta az FM MAke uP smink termékeket.

Fitomed
Forever Living Products
Goldlife
Herbalance
Maxout Energy Drink
Metabond
Net light
Network World Alliance (NWA)
Oriflame Magyarország
Starline
Vitalland
VivaGold
VLnet
WorldVentures
YessPlus