Adj hangot véleményednek! Milyen a jó vélemény?

Ha MLM vállalkozásodat online környezetben szeretnéd felépíteni, először is keresned kell olyan internetes eszközöket, amelyek céljaid elérésében megfelelő háttértámogatást nyújtanak.  Természetesen az ilyen eszközök száma szinte végtelen és napról-napra jönnek létre olyan új webes megoldások, amelyeket valamilyen módon az online hálózatépítésben alkalmazni lehetne.

Azonban van néhány olyan tényező, amelyeket mindenképpen alkalmaznod kell annak érdekében, hogy sikerre vezesd online vállalkozásodat. Ha párhuzamot akarnék vonni valami konkrétabb példával, akkor talán az autóipart említeném. Az autógyártás rohamos léptékben fejlődik, szinte minden nap kijön valami forradalmian új találmány, amelyet beépítenek a legújabb konstrukciókba. De van, ami mindig állandó és minden autóban közös: a kerék. Tekintsd hát a blogot is egy keréknek, amely megfelelő támaszt nyújt üzleted számára. Legyen ez egy alap, amelyre bátran építkezhetsz!

Miért jó ha blogot vezetsz?

 • Ingyenes!
 • Egyszerű létrehozni
 • Könnyű használni
 • Személyre szabhatod, hogy hűen tükrözze egyéniséged
 • Megmutathatod magad a nagyvilágnak, ezáltal megismernek Téged
 • Elmondhatod a véleményedet általad szabadon választott témákban
 • A blogod oldalsávjaiban különböző hirdetéseket helyezhetsz el
 • Megnyitod az utat a hírlevélküldő szolgáltatás felé (!!!)
 • Szakértői státuszt építhetsz fel
 • Véleményt cserélhetsz más szakértőkkel
 • Videókat és képeket oszthatsz meg

Számos további előnyt tudnék még felsorolni, azonban azt hiszem ezek a legfontosabbak és jól szemléltetik egy blog szerepét az online MLM-ben. Ha megnézed az egyes pontokat, szerintem mindegyiket tudnád saját üzletedben valamire alkalmazni, a blogolás összes előnyét a saját javadra tudnád fordítani.

Mi van akkor, ha már rendelkezek honlappal?

Ha már létrehoztál egy honlapot, amely néhány oldalon keresztül bemutatja üzletedet, információkat ad a látogatóidnak, akkor is van lehetőséged hozzácsatolni egy blogot. Nem nagy ördöngősség, kis segítséggel könnyedén “hadra fogható”. A folyamatos írás nagyon fontos abból a szempontból is, hogy állandóan friss tartalmat generálsz mind a nézőközönség, mind pedig a Google keresőrobotok számára. Magyarán, azért, mert sok jó cikked van, könnyebben találnak Rád az emberek a Google keresőjéből is. Azt hiszem ez szintén egy nagyon jelentős érv a folyamatos írás mellett.

Mi van akkor, ha már rendelkezek bloggal?

Akkor bizony jó úton jársz afelé, hogy megismerjék a neved és a tanácsodat kérjék bizonyos ügyekben. Erre kell törekedni, ezért kell legalább heti egyszer cikket készíteni és ezért kell folyamatosan tanulnod! Tanulnod azért, hogy mindig érdekes és értékes tartalmat generálj olvasóid számára és tanulnod azért, hogy fejlődj és ezáltal fejleszthessz másokat is.Továbbá azt ajánlom, hogy menj végig a blogolás előnyein és ha a felsorolás valamelyik elemét még nem aknáztad ki, akkor hajrá, valósítsd meg! Tegyél meg mindent azért, hogy az előtted álló lehetőségek közül mindent kihasználj! Ha kell, olvass utána, rengeteg segítséget kaphatsz az internetről, vagy akár küldd el az MLM Építőknek kérdéseid és megpróbálunk segíteni!

Összességében tehát azt ajánlom, hogy hozz létre magad számára egy olyan internetes fórumot, amelyen képes vagy kibontakoztatni magad és felkeltheted mások érdeklődését. Azaz indíts blogot!

És Te rendelkezel már bloggal?

Hirdetés

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..