FM Group Magyarország

Az FM Group alapítása

Az FM Groupot 2004-ben Andrzrej Trawinski alapította, aki több évtizede foglalkozik illatszerek gyártásával. Tapasztalatával és szakértelmével a világ parfümszakértői elitjébe tartozik. A termék kifejlesztésekor az elsődleges szempontok a minőség és megfizethetőség volt. A végső cél az volt, hogy az emberek használják és szeressék is az elkészített termékeket. Az FM Group alappillére, hogy a vásárló és az értékesítő is megtalálja a számításait. Ennek sikerét a nemzetközi elismerés támasztja leginkább alá. (FM Group – Cégbemutató)

A kiváló minőség és a kedvező ár = FM Group illatszerek

Az alapanyagokat a DROM FRAGRANCES INTERNATIONAL biztosítja a PERFRAND számára, aki csomagolja a termékeket az FM Group World részere. A minőséget az garantálja, hogy a világmárkák gyártáshoz használt összetevőkből és eljárással állítják elő a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően az illatszereket. A minőség viszont nem hozza magával a prémium kategóriától várható árakat, így lényegesen olcsóbb termékkel mindenki számára elérhető. (FM Group – Cégbemutató)

Jelentkezz forgalmazónak

Milyen feladatai, kötelezettségei vannak egy FM Group forgalmazónak? A siker elérése mindenki számára csak egy módon lehetséges: kemény munkával. Itt nem azt értem, hogy meg kell szakadni, mert ez nem járható út. A javaslatom a következő: gondold végig mit szeretnél elérni, mennyi idő alatt és mennyi munkával. ÉN megmondom, hogy ebből mi valósulhat meg és mit kell tenni hozzá.

Bárki jelentkezik is forgalmazónak tudnia kell, hogy nincs semmire kötelezve. Nem kell havi több 100 ezer forintos eladást generálni. Egy kicsit kikötés van évente minimum 2 parfümnyi pontértéket be kell gyűjteni. Mit jelent ez? Évente saját használatra venni kell két üveg minőségi, megfizethető árú parfümöt, amit az illatmintából kell kiválasztani, így nem érhet senkit sem csalódás.

Még nem esett szó az illatmintáról. Egyszeri regisztrációs kötelezettség van. Vásárolni kell egy illatminta készletet (továbbiakban STARTER). Starterből két fél van egy Classic(8200Ft) és egy Luxus(3800Ft). Az előbbi tartalma: 100 db illatminta (FM Classic női és férfi parfümök, gyümölcsös parfümök, virágos parfümök és a gyermek parfümök illatmintáit tartalmazza.), árlista, katalógusok, regisztrációs lap. Az utóbbi tartalma: az összes luxus parfüm illatmintáit tartalmazza.

A regisztráció után a forgalmazók már a forgalmazói áron vásárolhatják meg a termékeket. A normál fogyasztói ár és a forgalmazói ár közötti árrés az elsődleges pénzkeresési lehetőség/elsődleges jutalék. Ezenkívül a pontalapú osztályozás során, havonta újrakezdődő pontgyűjtés után jogosult a forgalmazó a saját és csapata eladásának bizonyos százalékára a teljesítménytől függően.

A sikeres terjeszkedés biztosítására belső oktatási rendszert alakított ki. Az FM Group Magyarország rengeteg képzést biztosít, amik segítségével a kommunikációt, az emberismeretet, önismeretet, valamint az üzletkötési képességeket fejleszti. Természetesen ezen kívül is van lehetőség arra, hogy fejlesszük magunkat: kérjünk segítséget szponzorunktól, sikeres FM Group hálózatépítőktől vagy online marketing szakértőktől. Ilyen emberek alkotják az FM Group családját, közösen egymást segítve népszerűsíteni a céget és a termékeket.

Akit érdekel ez a lehetőség és többet szeretne megtudni a következő link segítségével léphet velem kapcsolatba:

Sipőcz Norbert (3154102)

vagy

itt az oldalon található elérhetőségeken

vagy

sipocz.norbert[@]purpleonlinemedia.eu email címen.

Tipp: Karácsonyi ajándékvásárlás előtti időszakban sokan adják a fejüket illatszerválasztásra.

Fogalomtár

DROMcsaládi vállalat, alapítva 1911-ben. Profil: illatkompozíció gyártás. 43 gyártóüzem. Az illatszergyártók 80%-ának szállít. Tulajdonosok: Ferdinand és Andreas Storp. Megrendelők: pl.: L’Oreal, Gucci, Beiersdorf, Escada, FM Group

Forgalmazó – az FM Group termékeit értékesítő személy, aki évente köteles minimum 2 üveg parfümöt vásárolni, hogy a tagsága megmaradjon és jogosult legyen a jutalék felvételéhez.

PERFRANDcsaládi vállalat, alapítva 1995-ben. Profil: üveg design és parfümgyártás. Tulajdonos: Andrej Trawinski. Gyártókapacitás: 5 millió üveg parfüm/hó

Szponzorkód – ha regisztrálsz, akkor ezt a szponzorkódot használd, mert nélküle nem tudod befejezni a regisztrációs folyamatot: 3154102

Bibliográfia

n. n., 2010, Fm Group – Cégbemutató, FM Group Hungary. Elérhető az interneten: http://www.fmgroup.hu/user/-3/File/2010-20_fm-group-a5cegbamutato.pdf (2011.11.23)

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés

Kategóriák

Archívum