Farmasi

Magyarországi MLM cég - Faberlic
Magyarországi MLM cég - Faberlic

A török székhelyű cég fő árucikkei a dekor-, és testápolási kozmetikum kategóriába tartoznak. Kínálatában találhatók emellett hajfestékek, parfümök, kiegészítők és ékszerek is.

Értékesítésének célcsoportja elsősorban a középkorú nők, de nagy hangsúlyt fektetnek a babaápolásra, valamint a fiatalok problémás bőrére. A kínálatból nem maradhatnak ki a férfiaknak szánt termékek sem. A kis és középkategóriás árfekvésű kozmetikai termékeket tanácsadókon keresztül, katalógusból kiválasztva lehet megvásárolni.

A regisztráció

A regisztráció díjtalan, a rendeléseknek nincs minimális árbeli korlátozása, de a regisztrált tagok a rendelés árából 20% kedvezményt kapnak.

A regisztrálók az első három rendeléskor termékmintákat és kisebb ajándékokat kapnak, hogy megismerjék a kozmetikumok képességeit és tanácsadóvá válhassanak. A csapatot építő tanácsadók ezen felül még akár 18% kedvezményben is részesülhetnek. A 20%-on felüli kedvezményre csak azok a tanácsadók jogosultak, akik egy hónapon belül minimum 15000 Ft értékben adtak le rendelést.

További információ: http://www.farmasi-cosmetics.hu/

A véleményeiteket, tapasztalataitokat hozzászólásban várjuk!

Hirdetés