Farmasi

Magyarországi MLM cég - Faberlic
Magyarországi MLM cég - Faberlic

A török székhelyű cég fő árucikkei a dekor-, és testápolási kozmetikum kategóriába tartoznak. Kínálatában találhatók emellett hajfestékek, parfümök, kiegészítők és ékszerek is.

Értékesítésének célcsoportja elsősorban a középkorú nők, de nagy hangsúlyt fektetnek a babaápolásra, valamint a fiatalok problémás bőrére. A kínálatból nem maradhatnak ki a férfiaknak szánt termékek sem. A kis és középkategóriás árfekvésű kozmetikai termékeket tanácsadókon keresztül, katalógusból kiválasztva lehet megvásárolni.

A regisztráció

A regisztráció díjtalan, a rendeléseknek nincs minimális árbeli korlátozása, de a regisztrált tagok a rendelés árából 20% kedvezményt kapnak.

A regisztrálók az első három rendeléskor termékmintákat és kisebb ajándékokat kapnak, hogy megismerjék a kozmetikumok képességeit és tanácsadóvá válhassanak. A csapatot építő tanácsadók ezen felül még akár 18% kedvezményben is részesülhetnek. A 20%-on felüli kedvezményre csak azok a tanácsadók jogosultak, akik egy hónapon belül minimum 15000 Ft értékben adtak le rendelést.

További információ: http://www.farmasi-cosmetics.hu/

A véleményeiteket, tapasztalataitokat hozzászólásban várjuk!

Hirdetés

2 Comments

  • Kedves Erzsébet!
   Sajnos nem tudjuk, mert anno, amikor létrehoztuk az oldalt, akkor csak az volt a célunk, hogy az éppen futó mlm cégeket összegyűjtsük. Részletesebb információval nem rendelkezünk a cégekről. Ráadásul a projektünk sem aktív, csak nem szüntettük meg az oldalt.

   Köszönjük az érdeklődést.
   ~MLM Építők csapata

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..