Family Business

A Family Business több mint 300 terméket forgalmaz MLM hálózati rendszerben. Köztük fűszereket, étrend-kiegészítőket, konyhai felszereléseket, arc- és hajápoló késztményeket, tisztítószereket, kozmetikumokat és Aloe Verás termékeket is. Szinte minden megtalálható itt, amely egy háztartáshoz elengedhetetlen.

A hálózat tagjává válni háromféle módon lehet:

Vásárlói regisztráció

Abban az esetben, ha valaki még nem kötelezte el magát, csak a termékeket szeretné kipróbálni, lehetősége van regisztrálni. Ekkor eladási áron juthat hozzá a termékhez, a pont 100%-ban, az árrés 50%-ban a szponzort illeti meg.

25 pontos regisztráció

A regisztráció akkor válik érvényessé, ha az újonnan belépő tag legalább 25 pont értékben vásárol terméket. Ekkor 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg a rendszerben forgalmazott termékeket. Ha az új tag, összes, halmozott, személyes bruttó vásárlása eléri az 50.000 Ft-ot, üzletvezetői áron vásárolhat.

100 pontos regisztráció

Feltétele a legalább 100 pontértékű, egyszeri vásárlás a regisztráció esetén, amelyhez 30%-os kedvezménnyel juthat hozzá. A pont biztosítási-befektetési kötésekkel is teljesíthető.

Bővebb információ: http://www.family-business.hu/

A véleményeiteket, tapasztalataitokat hozzászólásban várjuk!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés

Kategóriák

Archívum