Miért fontos, hogy MLM vezetővé váljak?

Mi válaszolunk rovatunkban a hozzánk érkező olvasói kérdések közül választunk ki egyet és próbálunk kielégítő választ adni. Tedd fel kérdésedet Te is!

A vezetővé válás tagadhatatlanul embert próbáló feladat, de fontos megérteni, hogy ha sikert szeretnél elérni az online MLM világában, akkor mindenképpen meg kell birkózni vele. MLM vezetővé kell válnod annak érdekében, hogy sikeres ember lehess. Amit elengedhetetlen megérteni, hogy a legfontosabb cél nem egy termék, vállalat vagy egyéb dolog népszerűsítése, ajánlása. A célod legyen, hogy vezetőként tekintsenek Rád a munkatársaid, akiket ugyancsak vezetővé képezhetsz.

Az MLM üzletág a vállakozói szellemről szól.

A legsúlyosabb probléma az, hogy a belépők 97%-ának valójában fogalma sincs, hogy tegye meg az első lépéseket. Egy hosszú tanulási folyamaton kell mindenkinek végighaladnia. Meg kell tanulni az üzleti tevékenység jellegét, az ipart, a vállalat működését. Ez még csak a könnyebbik rész. A pont, ahol a legtöbben elbuknak, hogy nem értik meg, mennyire fontos a tanulási folyamat, és a képességek továbbfejlesztése. Fel kell építeni egy arculatot, növelni az önbizalmat, fejleszteni a hitet, a szellemi képességeket, csak hogy néhányat kiemeljek a sok közül. Első ránézésre egyszerűnek tűnhet, de valójában nem az, hiszen szembesülünk a hiányosságainkkal, eluralkodik rajtunk a félelem és feladjuk.

A legtöbb ember szűrővel a szeme előtt éli az életét. Ezek a szűrők határozzák meg, hogy milyennek látják a világot és önmagukat. Ennek köszönhető, hogy valaki belép az MLM világába, tudatosul benne, hogy mennyi munkával jár, és szörnyülködve eltűnik a színről. És ami valóban szomorú, hogy a legtöbb kilépő épp a vezetővé válás küszöbén adja fel a harcot.

A vezetés feladata arról szól, hogy független MLM vezetőket képezzünk, és emeljünk magunk mellé, akik szorgalmasan dolgoznak és sikerrel gyűjtenek maguk mellé lelkes üzletembereket, és boldog ügyfeleket.

Senki és semmi nem tudja helyetted mindezt végigcsinálni, csak egyedül Te! Biztosan szükség lesz segítségre, tanácsra, sok-sok tanulásra az út során, és csak rajtad múlik, hogy eredményesen alkalmazod-e a tanultakat. Rengeteg könyv, képzés, videó, írásos anyag áll rendelkezésre, hogy kihozza belőled az MLM vezetőt.

Fényes sikerek csak azoknak adódik meg, akik vezetővé válnak az MLM területén.

Legegyszerűbben úgy lehet, hogy egy másik vezetőt követünk, mentorunknak választjuk, és követjük az utasításait, hiszen ő már sikereket tud felmutatni. Ha azt tanácsolja, hogy olvassunk el egy könyvet, tanuljunk többet az egyes területeken, akkor tegyünk úgy, fogadjuk meg tanácsait. Szembe kell nézni a kihívásokkal és nehézségekkel! Kövessünk más MLM vezetőket azért, hogy mi magunk is MLM vezetővé váljunk.

Tanuld meg a leckét! Ez az üzletág nagyon egyszerű, ha megértjük, hogy az elsődleges cél, hogy MLM vezetővé váljunk. Ha vezetni szeretnénk csapatunkat, akkor először váljunk vezető személlyé. Nem lehet anélkül irányítani csapatunkat.

Nincs rövidebb és egyszerűbb út! Fejleszd magad, hogy MLM vezetővé válj!

Valami nem érthető? Kérdés merült fel benned? Hozzászólásban várjuk a Te kérdésedet is és Mi válaszolunk rovatunkban megválaszoljuk!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés

Kategóriák

Archívum